Overnatning NÆR sØNDERBORG

Augustenborg Garden byder velkommen til en unik overnatningsoplevelse i Sønderjylland nær Sønderborg. Denne historiske bygning, beliggende i den smukke by Augustenborg, er omgivet af betagende natur og storslåede haver. Gæsterne inviteres til at tilbringe deres nætter i smukt indrettede værelser.

Alternativ overnatning til hotel nær Sønderborg

For dem, der søger et mere unikt og personligt alternativ til de traditionelle hoteller nær Sønderborg, tilbyder Augustenborg Garden en uovertruffen løsning. I modsætning til standard hotelværelser, tilbyder vi individuelt indrettede værelser og suiter, der hver især fortæller sin egen historie. Dette historiske overnatningssted giver gæsterne mulighed for at leve som kongelige, mens de nyder den ro og fred, som det omliggende landskab tilbyder. Augustenborg Garden repræsenterer en dybere, mere meningsfuld måde at opleve Sønderjylland på, væk fra de almindelige turiststrømme.

Lokal gastronomi kombineret med overnatning

En overnatning på Augustenborg Garden er også en smagfuld rejse. Vores køkken er stolt af at anvende lokale råvarer for at skabe både traditionelle og nyskabende retter, der afspejler Sønderjyllands rige gastronomiske arv. Gæsterne kan nyde måltider i vores luksuriøse Cafe & Bistro eller i de idylliske have omgivelser. Morgenmaden er en overdådig affære, der forbereder dig til dagens eventyr, mens aftensmaden er en sofistikeret oplevelse, der kombinerer det bedste fra Sønderjyllands smagsnuancer.

Augustenborg fjord og Sønderborg strand

Mens du overnatter på Augustenborg Garden, er det nemt at udforske det omkringliggende område, herunder den nærliggende Augustenborg fjord og Sønderborg Strand. Kun en kort køretur fra Augustenborg Garden, tilbyder denne strand en perfekt mulighed for afslapning, svømning og solbadning. Men det er ikke alt; området omkring Augustenborg og Sønderborg er rigt med aktiviteter og seværdigheder. Fra historiske vandreture, kulturelle oplevelser og kunstgallerier til naturskønne cykelruter og vandsportsaktiviteter, er der noget for enhver smag. Besøg Augustenborg slot eller den gamle Hertugskov. 

Se vores romantiske værelser til overnatning nær sønderborg

The

Roof top

The

GEM SUITES