Kom og nyd vores lækre Garden Burger til frokosten og oplev smagen af Augustenborg om aftenen med Kokkens Menu baseret på sæsonens lokale råvarer.
Morgenmad kan bestilles hos Augustenborg Garden Café & Bistro. Er du til de udfordrende og usædvanlige smagsoplevelser, bør du prøve vores orange vin.
Om sommeren er det mest populære og hyggeligt sted hos Augustenborg Café & Bistro vores vidunderlige terrasse. Som en lille oase, finder du terrassen beliggende i frugthaven omgivet af grøn natur og fuglekvidder. Og er du til frokost i det fri kan en picnickurv bestilles og nydes på et tæppe i parken.
Pankopaneret fiskefilet med remoulade | 99 |
Husets Stjernekaster | 149 |
Æg og rejer* | 135 |
Pariserbøf* | 175 |
Cæsarsalat* | 135 |
Caprese * | 135 |
Crouque madamme * | 135 |
Crouque Monsieur* | 125 |
Brioche Cheese Burger m. Pommes * | 179 |
Spicy Chicken Burger m. pommes * | 169 |
Garden Burger (vegetar) m. pommes * | 169 |
Dagens varme ret | 185 |
Dagens suppe m hjemmebagt økologisk brød | 99 |
*Byt til glutenfri brød | +20 |
Rustikke pommes m. aioli | 49 |
Ekstra dip | 10 |
Kage fra monteren | 55 |
Kaffe og kage | 85 |
Belgisk vaffel med flødeskum | 45 |
Belgisk vaffel med vaniljeis | 50 |
En kugle vanlje is | 10 |
DESIGN DIN YNDLINGS BRUNCH | 0 |
Sammensæt din brunch ved at vælge imellem min 15 retter. | 0 |
Flere retter kan tilpasses til de fleste allegener. Henvend dig til personalet for at høre mere. | |
Vælg mellem 5 stk | 149 |
7 stk | 169 |
5 retter inkl. kaffe el. te og purezza vand ad libitum | 199 |
7 retter inkl. kaffe el. te og purezza vand ad libitum | 229 |
DESIGN DIN YNDLINGS BRUNCH TIL DIT SELSKAB | |
Sammensæt 10 af dine yndlingsretter til din buffet inkl. kaffe og juice | 325 |
Ud over vores alm. brunch kort kan tilvælges | |
Frokost tærte | 30 |
Koldrøget laks | 40 |
Leverpostej | 30 |
Rullepølse | 20 |
Bagt sæsonfisk fra Leif | 30 |
Sæson bestemt salat | 30 |
Kringle | 20 |
Chefkok Mette Henriksen voksede op på øen Fyn, kendt som Danmarks have.
Frk. Henriksen studerede designteknolog i Sønderborg, men hendes passion for gastronomi bragte hende til at ændre karrierevej og blive kok. Rejsen startede med et mesterlærlingeforløb på Hotel Ebeltoft Strand.
Frk. Henriksen blev senere uddannet som kok på Fakkelgården, og hendes CV inkluderer kokkearbejde på gastronomiske skatte som Ribehøj, Huset Blom, Hotel Alsik, Brasserie 1761 og Fredensborg Store Kro samt som volenteur på den anerkendte La Glace patisserie i København