BESTIL BORD

Augustenborg Garden

CAFÉ & BISTRO

Kom indenfor til en uforglemmelig smagsoplevelse

Tag plads i den rolige og afslappende atmosfære og nyd en vidunderlig sammensat menu af lokale råvarer med internationalt “touch”.

Kom og nyd vores lækre Garden Burger til frokosten og oplev smagen af Augustenborg om aftenen med Kokkens Menu baseret på sæsonens lokale råvarer.

Morgenmad kan bestilles hos Augustenborg Garden Café & Bistro. Er du til de udfordrende og usædvanlige smagsoplevelser, bør du prøve vores orange vin.

Om sommeren er det mest populære og hyggeligt sted hos Augustenborg Café & Bistro vores vidunderlige terrasse. Som en lille oase, finder du terrassen beliggende i frugthaven omgivet af grøn natur og fuglekvidder. Og er du til frokost i det fri kan en picnickurv bestilles og nydes på et tæppe i parken.

Frokost

Kan bestilles imellem 12:00 - 16:00

DAMPEDE ASPARGES

med hollandaise og urter
120 KR.

OMELET

Vælg: Spinat, tomat, ost, skinke eller bacon
120 KR.

HUSETS STJERNEKASTER

Stegt fiskefilet med rejer, citron, grønt, hjemmelavet remoulade serveret på hjemmebagt rugbrød.
145 KR.

ÆG OG REJER

Solblomme æg med rejer og hjemmelavet citronmayonaise på hjemmebagt rugbrød
125 KR.

KOLDRØGET FÆRØSK LAKS

forårssalat og urte mayo på hjemmebagt rugbrød
135 KR.

GARDEN BURGER

Vegetarisk bøf, cheddar, tomat pickles løg og salat
149 KR.

BRIOCHE BURGER

Oksebøf, cheddar, bacon, tomat, pickles, løg og salat
149 KR.

CÆSAR SALAT

Romaine salat, kyllling, croutôns, cæsardressing og Havgus ost
135 KR.

CROUQUE MADAMME

Gratineret toast med cheddar og ålerøget skinke toppet med spejlæg serveret med grøn salat
135 KR.

CROUQUE MONSIER

Gratineret toast med cheddar og ålerøget skinke serveret med grøn salat
125 KR.

OSTETALLERKEN

5 slags dansk ost fra Arla Unika med hjemmebagt knækbrød og sylt
125 KR.

TRIFLI MED FRUGT

garneret med spanske makroner og økologisk fløde
115 KR.

SIDEORDERS TIL BURGER

BLANDET SALAT

38 KR.

RUSTIKKE POMMES

vælg mellem mayonaise, chilimayo, aioli eller ketchup
40 KR.

KAGEN

Frit valg fra monteren
45 KR

KAFFE OG KAGE

Filter kaffe og et stykke valgfri kage fra monteren
65 KR.

A La Carte

Kan bestilles fra kl. 17:00

Forret

Smør dampede asparges

med hollandaise og urter
135KR.

Laks

med små salater og sprød rug
145 KR.

Hovedret

Garden burger

Vegetarisk bøf, cheddar, tomat pickles løg og salat
155 KR.

Brioche burger

Oksebøf, cheddar, bacon, tomat, pickles, løg og salat
155 KR.

Cæsarsalat

Romaine salat, kyllling, croutôns, cæsardressing og Havgus ost
145 KR.

Dagens fisk

med årstidens grønt
245 KR.

Dagens kød

med årstidens grønt
245 KR.

Dessert

Ostetallerken

5 slags ost med hjemmebagt knækbrød og sylt
125 KR.

Dagens dessert

Spørg tjeneren
115 KR.

Petit fours

45 KR.

Weekendbrunch

Kan bestilles lørdag og søndag imellem 09:00 - 13:00

Design din yndlings brunch

5 stk 159kr .............. 7 stk 179kr

Omelet

vælg: spinat, tomat, ost, skinke, eller bacon

Røræg

Kun de bedste økologiske æg

Små pølser og bacon

Sønderjyske pølser med peberbacon

Smoothiebowl

Sammensættes af de bedste bær og frugt og pyntes med crunch

Croque monsieur

Grillet og gratineret toast med røget skinke og cheddar

Brødkurv

Hjemmebagt rugbrød, boller og knækbrød, serveres med saltet smør. Spørg tjeneren hvis der ønskes vegansk smør.

Ost med Sønderjysk honning

Skipper Klement skære ost og Arla unika Gammel knas

Overnight chia grød

Trukket med vanilje og mandelmælk natten over, rørt med skyr og toppet med frugt

Vaffel

serveres med hjemmelavet marmelade og flødeskum

Pandekage

Serveres med enten sukker, hjemmelavet nøddecreme eller marmelade

Den lille søde

Vælg mellem tebirkes eller en af de tre slags croissants; mandel/marcipan, abrikos eller chokolade

Frk.

Henriksen

Chefkok Mette Henriksen voksede op på øen Fyn, kendt som Danmarks have, hvor hun kan spore sin kærlighed til alt, der er naturligt og botanisk.

Frk. Henriksen studerede designteknolog i Sønderborg, men hendes passion for gastronomi bragte hende til at ændre karrierevej og blive kok. Rejsen startede med et mesterlærlingeforløb på Hotel Ebeltoft Strand.

Frk. Henriksen blev senere uddannet som kok på Fakkelgården, og hendes CV inkluderer kokkearbejde på gastronomiske skatte som Ribehøj, Huset Blom, Hotel Alsik, Brasserie 1761 og Fredensborg Store Kro samt som volenteur på den anerkendte La Glace patisserie i København 

ÅBNING AF CAFÉ & BISTRO

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Café & Bistroen er hermed åbnet
Dage
Café & Bistroen er hermed åbnet

ÅBNING AF CAFÉ & BISTRO

Dage
Café & Bistroen er hermed åbnet