Kom og nyd vores lækre Garden Burger til frokosten og oplev smagen af Augustenborg om aftenen med Kokkens Menu baseret på sæsonens lokale råvarer.
Morgenmad kan bestilles hos Augustenborg Garden Café & Bistro. Er du til de udfordrende og usædvanlige smagsoplevelser, bør du prøve vores orange vin.
Om sommeren er det mest populære og hyggeligt sted hos Augustenborg Café & Bistro vores vidunderlige terrasse. Som en lille oase, finder du terrassen beliggende i frugthaven omgivet af grøn natur og fuglekvidder. Og er du til frokost i det fri kan en picnickurv bestilles og nydes på et tæppe i parken.
Chefkok Mette Henriksen voksede op på øen Fyn, kendt som Danmarks have.
Frk. Henriksen studerede designteknolog i Sønderborg, men hendes passion for gastronomi bragte hende til at ændre karrierevej og blive kok. Rejsen startede med et mesterlærlingeforløb på Hotel Ebeltoft Strand.
Frk. Henriksen blev senere uddannet som kok på Fakkelgården, og hendes CV inkluderer kokkearbejde på gastronomiske skatte som Ribehøj, Huset Blom, Hotel Alsik, Brasserie 1761 og Fredensborg Store Kro samt som volenteur på den anerkendte La Glace patisserie i København