Augustenborg Garden

CAFÉ & BISTRO

Kom indenfor til en uforglemmelig smagsoplevelse

Tag plads i den rolige og afslappende atmosfære og nyd en vidunderlig sammensat menu af lokale råvarer med internationalt “touch”.

Kom og nyd vores lækre Garden Burger til frokosten og oplev smagen af Augustenborg om aftenen med Kokkens Menu baseret på sæsonens lokale råvarer.

Morgenmad kan bestilles hos Augustenborg Garden Café & Bistro. Er du til de udfordrende og usædvanlige smagsoplevelser, bør du prøve vores orange vin.

Om sommeren er det mest populære og hyggeligt sted hos Augustenborg Café & Bistro vores vidunderlige terrasse. Som en lille oase, finder du terrassen beliggende i frugthaven omgivet af grøn natur og fuglekvidder. Og er du til frokost i det fri kan en picnickurv bestilles og nydes på et tæppe i parken.

Frokost

Kan bestilles imellem 12:00 - 16:00

Pankopaneret fiskefilet med remouladekr. 99
Husets Stjernekasterkr. 149
Æg og rejer*kr. 135
Pariserbøf*kr. 175
Cæsarsalat*kr. 135
Caprese *kr. 135
Crouque madamme *kr. 135
Crouque Monsieur*kr. 125
Brioche Cheese Burger m. Pommes *kr. 179
Spicy Chicken Burger m. pommes *kr. 169
Garden Burger (vegetar) m. pommes *kr. 169
Dagens varme retkr. 185
Dagens suppe m hjemmebagt økologisk brødkr. 99
*Byt til glutenfri brødkr. +20
Rustikke pommes m. aiolikr. 49
Ekstra dipkr. 10
Kage fra monterenkr. 55
Kaffe og kage kr. 85
Belgisk vaffel med flødeskumkr. 45
Belgisk vaffel med vaniljeiskr. 50
En kugle vanlje iskr. 10

Weekendbrunch

Kan bestilles fredag, lørdag og søndag imellem 09:00 - 13:00

DESIGN DIN YNDLINGS BRUNCH
Sammensæt din brunch ved at vælge imellem min 15 retter.
Flere retter kan tilpasses til de fleste allegener. Henvend dig til personalet for at høre mere.
Vælg mellem 5 stkkr. 149
7 stk kr. 169
5 retter inkl. kaffe el. te og purezza vand ad libitum kr. 199
7 retter inkl. kaffe el. te og purezza vand ad libitumkr. 229
DESIGN DIN YNDLINGS BRUNCH TIL DIT SELSKAB
Sammensæt 10 af dine yndlingsretter til din buffet inkl. kaffe og juicekr. 325
Ud over vores alm. brunch kort kan tilvælges
Frokost tærtekr. 30
Koldrøget lakskr. 40
Leverpostejkr. 30
Rullepølsekr. 20
Bagt sæsonfisk fra Leifkr. 30
Sæson bestemt salatkr. 30
Kringlekr. 20

Frk.

Henriksen

Chefkok Mette Henriksen voksede op på øen Fyn, kendt som Danmarks have.

Frk. Henriksen studerede designteknolog i Sønderborg, men hendes passion for gastronomi bragte hende til at ændre karrierevej og blive kok. Rejsen startede med et mesterlærlingeforløb på Hotel Ebeltoft Strand.

Frk. Henriksen blev senere uddannet som kok på Fakkelgården, og hendes CV inkluderer kokkearbejde på gastronomiske skatte som Ribehøj, Huset Blom, Hotel Alsik, Brasserie 1761 og Fredensborg Store Kro samt som volenteur på den anerkendte La Glace patisserie i København