Augustenborg Garden

CAFÉ & BISTRO

Kom indenfor til en uforglemmelig smagsoplevelse

Tag plads i den rolige og afslappende atmosfære og nyd en vidunderlig sammensat menu af lokale råvarer med internationalt “touch”.

Kom og nyd vores lækre Garden Burger til frokosten og oplev smagen af Augustenborg om aftenen med Kokkens Menu baseret på sæsonens lokale råvarer.

Morgenmad kan bestilles hos Augustenborg Garden Café & Bistro. Er du til de udfordrende og usædvanlige smagsoplevelser, bør du prøve vores orange vin.

Om sommeren er det mest populære og hyggeligt sted hos Augustenborg Café & Bistro vores vidunderlige terrasse. Som en lille oase, finder du terrassen beliggende i frugthaven omgivet af grøn natur og fuglekvidder. Og er du til frokost i det fri kan en picnickurv bestilles og nydes på et tæppe i parken.

Frokost

Kan bestilles imellem 12:00 - 16:00

Pankopaneret fiskefilet med remoulade99
Husets Stjernekaster149
Æg og rejer*135
Pariserbøf*175
Cæsarsalat*135
Caprese *135
Crouque madamme *135
Crouque Monsieur*125
Brioche Cheese Burger m. Pommes *179
Spicy Chicken Burger m. pommes *169
Garden Burger (vegetar) m. pommes *169
Dagens varme ret185
Dagens suppe m hjemmebagt økologisk brød99
*Byt til glutenfri brød+20
Rustikke pommes m. aioli49
Ekstra dip10
Kage fra monteren55
Kaffe og kage 85
Belgisk vaffel med flødeskum45
Belgisk vaffel med vaniljeis50
En kugle vanlje is10

Weekendbrunch

Kan bestilles lørdag og søndag imellem 09:00 - 13:00

DESIGN DIN YNDLINGS BRUNCH0
Sammensæt din brunch ved at vælge imellem min 15 retter. 0
Flere retter kan tilpasses til de fleste allegener. Henvend dig til personalet for at høre mere.
Vælg mellem 5 stk149
7 stk 169
5 retter inkl. kaffe el. te og purezza vand ad libitum 199
7 retter inkl. kaffe el. te og purezza vand ad libitum229
DESIGN DIN YNDLINGS BRUNCH TIL DIT SELSKAB
Sammensæt 10 af dine yndlingsretter til din buffet inkl. kaffe og juice325
Ud over vores alm. brunch kort kan tilvælges
Frokost tærte30
Koldrøget laks40
Leverpostej30
Rullepølse20
Bagt sæsonfisk fra Leif30
Sæson bestemt salat30
Kringle20

Frk.

Henriksen

Chefkok Mette Henriksen voksede op på øen Fyn, kendt som Danmarks have.

Frk. Henriksen studerede designteknolog i Sønderborg, men hendes passion for gastronomi bragte hende til at ændre karrierevej og blive kok. Rejsen startede med et mesterlærlingeforløb på Hotel Ebeltoft Strand.

Frk. Henriksen blev senere uddannet som kok på Fakkelgården, og hendes CV inkluderer kokkearbejde på gastronomiske skatte som Ribehøj, Huset Blom, Hotel Alsik, Brasserie 1761 og Fredensborg Store Kro samt som volenteur på den anerkendte La Glace patisserie i København