Augustenborg Garden

CAFÉ & BISTRO

Kom indenfor til en uforglemmelig smagsoplevelse

Tag plads i den rolige og afslappende atmosfære og nyd en vidunderlig sammensat menu af lokale råvarer med internationalt “touch”.

Kom og nyd vores lækre Garden Burger til frokosten og oplev smagen af Augustenborg om aftenen med Kokkens Menu baseret på sæsonens lokale råvarer.

Morgenmad kan bestilles hos Augustenborg Garden Café & Bistro. Er du til de udfordrende og usædvanlige smagsoplevelser, bør du prøve vores orange vin.

Om sommeren er det mest populære og hyggeligt sted hos Augustenborg Café & Bistro vores vidunderlige terrasse. Som en lille oase, finder du terrassen beliggende i frugthaven omgivet af grøn natur og fuglekvidder. Og er du til frokost i det fri kan en picnickurv bestilles og nydes på et tæppe i parken.

Frokost

Kan bestilles imellem 12:00 - 16:00

OMELET

Fyldt med tomat, ost, og ålerøget skinke
120 KR.

TO SLAGS SILD

Serveret med hjemmebagt rugbrød, husets karry salat, kogt æg og surt. -Vi anbefaler hertil en is kold akvavit
109 KR.

HUSETS STJERNEKASTER

Stegt fiskefilet med rejer, citron, grønt, hjemmelavet remoulade serveret på hjemmebagt rugbrød.
145 KR.

PANKOPANERET FISKEFILET MED REMOULADE

På hjemmebagt rugbrød, serveret med hjemmelavet remoulade, citron og karse
99KR.

ÆG OG REJER

Solblomme æg med rejer og hjemmelavet citronmayonaise på hjemmebagt rugbrød
130 KR.

KOLDRØGET FÆRØSK LAKS

forårssalat og urte mayo på hjemmebagt rugbrød
135 KR.

PARISERBØF

Oksebøf med hjemmesyltede rødbeder, peberrod, rødløg, kapers og æggeblomme
169 KR.

CROUQUE MADAMME

Gratineret toast med cheddar og ålerøget skinke toppet med spejlæg serveret med grøn salat
135 KR.

CROUQUE MONSIER

Gratineret toast med cheddar og ålerøget skinke serveret med grøn salat
125 KR.

CÆSAR SALAT

Romaine salat, kyllling, croutôns, cæsardressing og Havgus ost
135 KR.

GARDEN BURGER

Vegetarisk bøf, cheddar, tomat pickles løg og salat
149 KR.

BRIOCHE BURGER

Oksebøf, cheddar, bacon, tomat, pickles, løg og salat
149 KR.

SPICY CHICKEN BURGER

Pulled kylling, cheddar, bacon, tomat, pickles, syltede rødløg og salat
149KR.

SIDEORDERS TIL BURGER

BLANDET SALAT

40 KR.

RUSTIKKE POMMES

vælg mellem mayonaise, chilimayo, aioli eller ketchup
40 KR.

OSTETALLERKEN

5 slags dansk ost fra Arla Unika med hjemmebagt knækbrød og sylt
125 KR.

KAGEN

Frit valg fra monteren
45 KR

KAFFE OG KAGE

Filter kaffe og et stykke valgfri kage fra monteren
75 KR.

A La Carte

Kan bestilles fra kl. 17:00

Forretter

Dagens suppe

Spørg vores venlige tjener
99 KR.

Laks

med små salater, urteemmoulsion og sprød rug
149 KR.

Hovedretter

Kokkens 3 retters menu

3 retter efter sæson efter kokkens valg
495 KR.

Garden burger

Vegetarisk bøf, cheddar, tomat pickles løg og salat
159 KR.

Brioche burger

Oksebøf, cheddar, bacon, tomat, pickles, løg og salat
159 KR.

Spicy Chicken Burger

Pulled Chicken, cheddar, chilimayo, bacon, tomat, syltede løg og salat
159Kr.

Cæsarsalat

Romaine salat, kyllling, croutôns, cæsardressing og Havgus ost
145 KR.

Helstegt Rødspætte

med nye kartofler, brunet smør og årstiodens grønt
245 KR.

Dessert

Dagens dessert

Spørg vores venlige tjener
115 KR.

Ostetallerken

Udvalg af danske oste med hjemmebagt knækbrød og sylt
125 KR.

Udvalg af kage i monteren

45KR.

Weekendbrunch

Kan bestilles lørdag og søndag imellem 09:00 - 13:00

Design din yndlings brunch

5 stk 149kr .............. 7 stk 169kr
Inkl. kaffe/ the og purezzza vand ad libitum:
5 stk 199KR.......... 7 STK 229KR

Brødkurv

Hjemmebagt rugbrød, manitoba og knækbrød, serveres med saltet smør. Spørg tjeneren hvis der ønskes vegansk smør.

Chokoladecroissant

fyldt med chokolade og nougat

Smør Croissant

klasssisk smørcroissant bagt med kærlighed

Tebirkes

-også kaldet københavner birkes afhængig af landsdel med den lækreste remmonce

Røræg med purløg

Kun de bedste økologiske æg

2 Spejlæg

med garden kyddersalt

Små pølser og bacon

Sønderjyske pølser med peberbacon

Sønderjysk spegepølse

med frisk peberfrugt

Croque monsieur

Grillet og gratineret toast med røget skinke og cheddar

Ost

Skipper Klement skære ost og Arla unika Gammel knas

Smoothiebowl

Sammensættes af de bedste frugt og spirulina pyntes med crunch

Cæsar salat

Romaine, dressing, croutons og revet havgus

Tomatsalat

Cherry tomat med mozarella og balsamico

Overnight chia grød

Trukket med vanilje og havremælk natten over, rørt med skyr og toppet med frugt

Vaffel

serveres med hjemmelavet marmelade og flødeskum

Hjemmebagt Pandekage

Serveres med flormelis

Husets æbletærte

Husets signatur æbletærte

Frk.

Henriksen

Chefkok Mette Henriksen voksede op på øen Fyn, kendt som Danmarks have.

Frk. Henriksen studerede designteknolog i Sønderborg, men hendes passion for gastronomi bragte hende til at ændre karrierevej og blive kok. Rejsen startede med et mesterlærlingeforløb på Hotel Ebeltoft Strand.

Frk. Henriksen blev senere uddannet som kok på Fakkelgården, og hendes CV inkluderer kokkearbejde på gastronomiske skatte som Ribehøj, Huset Blom, Hotel Alsik, Brasserie 1761 og Fredensborg Store Kro samt som volenteur på den anerkendte La Glace patisserie i København