Augustenborg Garden

Selskaber

Bryllup, konfirmation eller barnedåb - uanset anledning står vi til rådighed med skønne lokaler og udendørs arealer, der emmer af historie og sjæl.

Selskab i kunsten

Fejr anledningen i vores indendørs lokaler, der byder på historisk og nostalgisk charme. Her er plads til op til 40 gæster og til en uforglemmelig aften.

Med udsigt til slotshaven og blik mod fjorden, samt sin rummelighed for pragtfulde selskaber, finder du Fjordstuen, som er oplagt til de store begivenheder i livet. For de mindre selskaber, byder vi jer indenfor i vores café og bistro, ”Augustenborg Garden”, i en hyggelig og intim atmosfære.

Kontakt os – så skaber vi sammen rammerne for din drøm og bringer den til virkelighed.

Selskab i naturen

Få en uforglemmelig dag i vores naturskønne område, beliggende i den gamle frugthave.

Året rundt byder Slotshaven blandt andet også på smukke skulptur- og kunstudstillinger. I de varme måneder har vi kapacitet til at rumme op til 100 gæster, da vi i samarbejde med en teltudlejningsvirksomhed kan bringe fejringen ud i vores smukke udendørs omgivelser.

Lad jer opsluges af havens historiefortællende charme, der genspejler tiden, der var engang. Lev jer ind i havens historiske sjæl, der går helt tilbage til hertugdømmernes tid og tag en spadseretur i slotsparken og skoven til det berømte lindetræ, ved hvilket H.C. Andersen blev inspireret til sine mange fantastiske eventyr.

Giv jeres gæster en fest med oplevelser ud over det sædvanlige.

Dit drømmeselskab

Den perfekte dag og hvad den skal byde på, er afhængig af ens personlige præferencer.

Vi bringer lokalitet og forplejning til selskabet og tilbyder et stort netværk af fantastiske samarbejdspartnere, der sætter prikken over i’et, hvad end det er til din konfirmation, dit bryllup eller noget tredje.

Drømmer du om hestevognskørsel gennem Augustenborgs historiske gader, en fotograf til at forevige dagens store øjeblikke eller ønsker du en privat kok til at sammensætte den perfekte menu i dine private rammer?

Måske har du noget ekstraordinært i tankerne? Vi har netværket, der bringer dit selskab til live.

overnatnings muligheder for alle

Når du afholder dit drømme-selskab hos Augustenborg Garden og i nærområdet, åbner vi dørene til vores fantastiske Gem Suites, for at du og dine gæster får det skønneste ophold med de bedste minder. 

Indenfor  i vores Gem Suites mødes man af en herskabelig atmosfære i nordisk stil, der genfortæller fortiden på moderne vis.

Vores charmerende og nostalgisk indrettede Roof Top Apartment med 10 værelser og plads til 20 overnattende gæster, byder på sjæl og indlevelse anno 1932.

The

Roof top

The

GEM SUITES