Husk middag med mette sidste fredag hver måned -reservér dit bord her på siden

Augustenborg Garden

Barnedåb nær sønderborg

Vælg Augustenborg Garden som stedet for din barnedåb, hvor historie og natur mødes. Augustenborg Garden er omgivet af landskabets ro, og tilbyder en mindeværdig ramme for dit barns barnedåb. Beliggende en kort køretur fra Sønderborg, giver Augustenborg Garden en særlig oplevelse, hvor gæster kan nyde både kulturel baggrund og naturlige omgivelser.

Vi sørger for skøn mad til jeres barnedåb

Mad spiller en central rolle i enhver festlighed, og en barnedåb er ingen undtagelse. Vores dedikerede kokke bringer smagen af Augustenborg Garden til dit arrangement med et udvalg af retter lavet af lokale, friske ingredienser. Vi tilbyder en masse forskellige menuer, der kan tilpasses netop dit arrangement og sikre, at alle gæster, uanset alder eller kostbehov, kan nyde et lækkert måltid. Du kan tage et kig på vores eksisterende menuer fra vores Cafe og Bistro, for at få lidt inspiration for hvad I ønsker til barnedåben. Vores mål er at gøre barnedåben til en unik og uforglemmelig oplevelse, der komplementerer den glædelige anledning med smagsoplevelser, som både børn og voksne vil elske.

Barnedåb nær Sønderborg med overnatning

For dem, der ønsker at forlænge fejringen eller har gæster, der rejser langvejs fra, tilbyder vi komfortable overnatningsmuligheder. Vores Gem Suites inkluderer hyggelige og veludstyrede værelser, hvor du og dine gæster kan slappe af efter festlighederne. At tilbyde overnatning er ikke blot en bekvemmelighed, men også en måde at forlænge det glædelige ophold og give familie og venner mulighed for at tilbringe mere tid sammen. Vores gæstfrihed og opmærksomme service sikrer, at alle føler sig velkomne og godt tilpas under hele deres ophold.

Bordopdækning og pynt

Hos Augustenborg Garden dækker vi bordene med elegante hvide stofduge og matchende stofservietter for en simpel, men fin atmosfære. Pynt og yderligere kreativ bordopdækning aftales individuelt med gæsten, så vi kan opnå lige præcis det resultat, I ønsker til jeres barnedåb. Bemærk, at dette afregnes på regning med udgangspunkt i hvad der besluttes omkring pynt. 

The

Roof top

The

GEM SUITES