Augustenborg Garden

Bryllup Sønderjylland

Velkommen til Augustenborg Garden, det perfekte sted for jeres bryllup i Sønderjylland. Vores historiske venue kombinerer skønhed og funktionalitet, og vi er dedikerede til at gøre jeres dag uforglemmelig. Beliggende midt i Sønderjyllands smukke landskab, tilbyder Augustenborg Garden en romantisk ramme for jeres festligheder. Vi tilpasser os jeres drømme og sikrer, at hver detalje bliver som ønsket.

Frk.

Bryllupslokaler i naturskønne omgivelser tæt på Sønderborg

Vores bryllupslokaler i Augustenborg Garden tilbyder en unik kombination af elegance og naturlig skønhed. Beliggende i Sønderjylland nær Sønderborg, er slottet omgivet af imponerende landskaber, der vil være perfekt baggrund for jeres bryllupsbilleder og ceremonier. Uanset om I drømmer om et intimt bryllup eller en stor fest, tilpasser vi vores faciliteter for at opfylde jeres behov og ønsker. Vores forskellige lokaler kan rumme op til 50 personer og hvert lokale har sin egen unikke karakter og charme. Med udsigt til slotshaven og fjorden er vores Fjordstue det ideelle valg for større selskaber. Med en så skøn beliggenhed vil jeres bryllup på Augustenborg Garden uden tvivl blive en uforglemmelig oplevelse for både jer og jeres gæster.

Bryllup med overnatning i Sønderjylland

På Augustenborg Garden tilbyder vi overnatningsmuligheder, der giver jer og jeres gæster mulighed for at forlænge fejringen. Vores indkvartering kombinerer nordisk stil med historiens æstetik, hvilket sikrer en behagelig og mindeværdig oplevelse for alle. Ved at vælge at overnatte på Augustenborg Garden, kan I nyde en afslappet morgen efter festen uden at skulle bekymre jer om transport. Værelserne er smagfuldt indrettet og udstyret med alle nødvendige faciliteter for at sikre jeres komfort. Dette giver også mulighed for mere tid til at tilbringe med nære venner og familie, både før og efter brylluppet. Vi tilstræber at gøre jeres ophold så behageligt som muligt, så I kan fokusere fuldt ud på at fejre jeres kærlighed. Prøv eksempelvis “The Roof Top Apartment” med 10 værelser og plads til 20 gæster.

Frk.

Udendørsvielse i slotshaven

Vælg en udendørsvielse i den betagende slotshave ved Augustenborg Garden for at tilføje et magisk touch til jeres bryllupsdag. Augustenborg Garden tilbyder naturskønne omgivelser, der vil gøre jeres vielse uforglemmelig. Udendørsområdet er vores smukke frugthave med plads op til 100 mennesker og sikre at I er omgivet af den smukke historiefortælling på den store dag. Frugthaven er derfor ideel for par, der drømmer om at sige ja til hinanden under åben himmel med naturens skønhed som vidne. Vores personale hjælper med at arrangere alt fra stoleopstilling til dekorationsdetaljer, så alt går op i en højere enhed med omgivelserne. Derudover har vi et unikt netværk til rådighed, hvis I vil tage en tur gennem Augustenborg’s gader i hestevogn, eller vil have taget smukke bryllupsbilleder. Vi skal blot have at vide lige præcis hvad I ønsker. Uanset vejret og ønsker, har vi planer klar til at sikre, at jeres dag forbliver perfekt. Ved at vælge en udendørsvielse hos os, sikrer I jer en unik og personlig vielse. 

overnatnings muligheder for alle

Når du afholder dit drømme-bryllup hos Augustenborg Garden og i nærområdet, åbner vi dørene til vores fantastiske Gem Suites, for at du og dine gæster får det skønneste ophold med de bedste minder. 

Indenfor  i vores Gem Suites mødes man af en herskabelig atmosfære i nordisk stil, der genfortæller fortiden på moderne vis.

Vores charmerende og nostalgisk indrettede Roof Top Apartment med 10 værelser og plads til 20 overnattende gæster, byder på sjæl og indlevelse anno 1932.

The

Roof top

The

GEM SUITES