Husk middag med mette sidste fredag hver måned -reservér dit bord her på siden

The

Gem Suites

Vores suiter er vovede i farve og stil, individuelle i karakter og udsøgt indrettede, så du kan nyde et ophold, i eksklusive rammer.

Velkommen til vores alsiske perle

Augustenborg Garden byder på unikke ophold i 4 herskabelige suiter med højt til loftet og plads til ro og afslapning.

Tag en overnatning  i de nyrenoverede suiter med udsigt til den smukke slotshave, med fjorden og skoven ved sin side.

De rummelige, nordisk indrettede Gem Suiter har moderne køkkener med alle nødvendigheder. Alle lejligheder er redt op med sengetøj af økologisk bomuld og der er allergivenlig sæber fra danske E-cooking. Tre af de fire suiter har to soveværelser og ved leje af hele huset, kan der huses en større familie på op til 15 personer.

De fire suiter er opkaldt efter fire ædelsten – Sapphire, Emerald, Amethyst og Ruby – hvilket afspejler sig i møbleringen og interiøret på ​​værelserne. Planlæg dit næste ophold hos Augustenborg Garden og få en unik oplevelse, der afspejler stedets historie.

Sapphire

Suite

Safiren har en kongelig farve, der siges at bringe rigdom, overflod, gaver og velsignelser med sig. I nogle kulturer betragtes den blå safir som himmelsk og for at være forbundet med det guddommelige. Vi håber, at den dybe blå farve i vores Sapphire Suite fylder dig med denne kongelige, opløftede fornemmelse og at du finder vidunderlig ro og inspiration.

Sapphire Suite er vores største suite og består af to store soveværelser med eget badeværelse, køkken, spisestue og stue. Suiten har endvidere en stor sydvendt terrasse med udsigt over slotsparken.

Mulighed for at medbringe velopdragen hund på max 20kg mod gebyr på 250 kr. ved forespørgsel. 

Emerald

Suite

Smaragden (emerald) er sandhedens og kærlighedens sten. Denne smukke sten er et spejlbillede af naturen og bringer, som naturen, håb, fornyelse og harmoni med sig. Vi håber, at vores Emerald Suites beroligende, grønne farvespil byder dig til  afslapning og plads til genopladning.

Emerald er en suite med 2 soveværelser og brusebad i New Yorker-stil, samt åbent køkken og stue i ét. Emerald har en østvendt terrasse med udsigt over den smukke slotshave.

Mulighed for at medbringe velopdragen hund på max 20kg mod gebyr på 250 kr. ved forespørgsel. 

Ruby

Suite

Den røde rubin symboliserer passion og renhed. Rubinen er en sten, der beskytter. En sten, der bringer held og lidenskab. Vi håber, at vores Ruby Suite giver dig et magisk ophold.

Ruby-suiten finder man på den øverste etage med den flotteste udsigt over frugthaven. Suiten har et stort soveværelse og et badeværelse med bruser i New Yorker-stil, samt et køkken, en spisestue og en opholdsstue i ét.

Mulighed for at medbringe velopdragen hund på max 20kg mod gebyr på 250 kr. ved forespørgsel. 

Amethyst

Suite

Ametysten er en stenen for ​​tillid og ynde. De violette nuancer har en royal undertone og siges at fremme intuitionen hos den enkelte og at frembringe kreativitet og inspiration. Vi håber, at denne rige, livlige farve vil gøre dit ophold til en inspirerende oplevelse.

Amethyst-suiten ligger, som Ruby-suiten, i den øverste etage og byder på en smuk udsigt ud over parken og den gamle frugthave. Suiten er indrettet med et soveværelse, et badeværelse og et køkken med stue i et.

Mulighed for at medbringe velopdragen hund på max 20kg mod gebyr på 250 kr. ved forespørgsel.