Weekendophold Sønderjylland

Oplev charmen hos Augustenborg Garden, en ægte perle i Sønderjylland, der tilbyder et ideelt weekendophold for dem, der søger en blanding af historie, kultur og naturskønne omgivelser. Oplev den romantiske frugthave og vores mange luksus faciliteter.

Weekendophold for 2 med middag på Augustenborg Garden

Nyd et uforglemmeligt weekendophold med en du holder af på Augustenborg Garden, hvor I kan fordybe jer i romantiske omgivelser og gastronomisk ekspertise. Dette ophold er gjort endnu mere specielt med en middag skabt af den talentfulde chefkok Mette Henriksen, hvis rejse begyndte på den idylliske ø Fyn, også kendt som Danmarks have. Hendes passion for friske, naturlige ingredienser og kærlighed til botanisk gastronomi skinner igennem i hver ret. 

Nyd de lokalt inspirerede retter, som fortæller en historie om Sønderjylland gennem smag, duft og syn, mens I slapper af i de luksuriøse omgivelser. Dette weekendophold tilbyder en unik kombination af romantik, historie og udsøgt gastronomi, som vil efterlade jer med minder for livet. Læs mere om vores smukke Gem Suites, og find det værelse, der passer lige præcis det I har brug for, i jeres travle hverdag. 

Luksus

Weekendophold

Fra 1.695 kr. pr. person
(min. 2 personer)

Basic

Weekendophold

Fra 1.295 kr. pr. person
(min. 2 personer)

Kombiner dit weekendophold med seværdigheder i Sønderjylland

Sønderjylland er rig på seværdigheder, og et weekendophold hos Augustenborg Garden giver rig mulighed for at udforske historiske steder, kunst og kultur. Besøg for eksempel Dybbøl Mølle, og lær om den dansk-tyske krigshistorie, eller tag til Ribe, Danmarks ældste by, for at opleve den middelalderlige arkitektur. For de naturinteresserede er der også rigeligt at se – tag en tur til Vadehavet, et UNESCO-verdensarvssted, eller gå på opdagelse i de mange naturskønne områder. Ved at kombinere dit ophold med disse seværdigheder kan du skabe en mindeværdig weekend, der både er afslappende og oplysende.

Landlig idyl og historiske omgivelser

Augustenborg Garden, et betagende eksempel på Sønderjyllands rige historie og kultur, tilbyder jer en enestående blanding af landlig idyl og historiske omgivelser. Beliggende i hjertet af denne fantastiske by, tilbyder området omkring Augustenborg Garden en uforglemmelig weekendophold  til et sted, hvor naturens ro møder fortidens historier. Her kan gæsterne gå på opdagelse i de omkringliggende haveanlæg, tage historiske vandringer gennem slotsparken, og opleve lokalområdets kulturelle skatte.

Forespørg på ophold